aaa
rss
Printvriendelijke versie
PDF

Culinaire winterwandeling - derde editie!


Op zaterdag 28 december vindt de derde editie van onze 'gesmaakte' culinaire winterwandeling in Sint-Laureins plaats.

We starten in de Sint-Margarethakerk van Sint-Margriete en wandelen via landelijke wegen in de richting van hoofdgemeente Sint-Laureins.

Onderweg houden we halt voor een hapje en een drankje en leren zo een aantal landbouwbedrijven, een vakantiewoning en een B&B kennen. De wandeling neemt je mee langs rustige wegen en passeert enkele unieke plekjes natuur zoals de Roeselaredijk, Wildekesleegte, de Blokkreek, de Hollandersgatkreek en de welbekende Boerekreek. Neem even de tijd om te genieten van de prachtige wolkenformaties, die zich in dit uitgestrekte gebied zomaar tentoon spreiden.

Deze wandeling creëert ontmoetingskansen met toeristische ondernemers en de lokale bevolking. Op enkele locaties duikt onverwacht gezelschap op, maak er een fotomoment van.

Ook op culinair vlak hebben we heel wat in petto. Onze producenten verwennen je met lekkere streekeigen specialiteiten!

We hopen jullie te mogen verwelkomen.

Praktische info:

Datum:  Zaterdag 28 december 2019

Startplaats:  Sint-Margarethakerk, Kerkplein 1-5, 9981 Sint-Margriete. Parkeergelegenheid is er op de parking rond de kerk

Start:  tussen 10.30 en 12.00 uur.

Prijs:  25 euro pp. voor volwassenen (6 proevertjes) en 17 euro voor kinderen jonger dan 16 jaar.

  • Bewegwijzerde wandeling van 15 km
  • Vooraf aanmelden is verplicht via kathleen.seynhaeve@sint-laureins.be 
  • Reservering is pas definitief na storting van het bedrag op rekeningnummer BE85 7512 0138 8006 op naam van Toeristische Raad Sint-Laureins, Dorpsstraat 91, 9980 Sint-Laureins. Graag het aantal personen en de wandeling waarvoor u inschrijft vermelden.
Terug naar alle nieuws