aaa
rss
Printvriendelijke versie
PDF

Netwerkmoment SENTER: schrijf je hier in!


Sinds kort werd in onze gemeente een Sentse Economische Raad, afgekort SENTER, opgericht. De Senter is een gemeentelijke adviesraad die werkt rond alle aspecten van het gemeentelijk beleid inzake lokale economie.

Als lokale ondernemer is het belangrijk de leden van deze economische adviesraad te kennen zodat zij voor jou een aanspreekpunt kunnen zijn bij vragen, problemen en/of activiteiten.

Wij nodigen je daarom uit op ons eerste netwerkmoment georganiseerd in ’t Sentrum op dinsdag 20 maart om 19.30 uur.

Op het programma staat een boeiende uiteenzetting door ondernemers van eigen bodem. Achteraf is er tijd voor een gezellige babbel, een uitwisseling van ideeën, een voorstelling van onze activiteiten en een hapje en een drankje.

De deelnameprijs bedraagt € 10 per persoon. Dit bedrag ontvang je enkel ter plaatse integraal terug via een Sentenbon met een waarde van € 10, te spenderen bij onze lokale deelnemende handelszaken.

Inschrijven kan via deze link of telefonisch via 09 218 76 47. Inschrijving is definitief na overschrijving van € 10 per persoon op rekeningnummer BE70 0910 0032 9425 met vermelding van ‘netwerkmoment Senter’.

Terug naar alle nieuws