aaa
rss
Printvriendelijke versie
PDF

koets- en huifkartochten

Koetstochten "Goed ter Ley"

Ontdek het krekengebied op een unieke en exclusieve manier: met paard en koets

Zin in een ontspannend ritje in het krekengebied van Sint-Laureins ? Dat kan! Deze idyllische rit met paard en koets in een prachtig gebied langsheen de mooiste plekjes, is een hele belevenis. Vanaf twee tot maximum zes personen kan je terecht bij ‘Goed Ter Ley’ voor een rit van één, twee of drie uren. Ook kinderen halen hun hart op tijdens deze unieke belevenis.

Tijdens de tocht word je verrast door de schoonheid van de polders, de weidse vergezichten, de langgerekte bomenrijen en de unieke kreken. Ondertussen kan je ook genieten van een glaasje bubbels of een authentiek streekbiertje.

Paarden en koets staan voor je klaar tijdens het weekend, vakanties en op feestdagen.

Meer info: www.koetstochten-goedterley.com

Goed Ter Ley

Huifkartochten
Neem even de tijd om te onthaasten en laat je meevoeren met een huifkar. Een tocht die jong en oud charmeert. Op aanvraag wordt een huifkartocht opgeluisterd door een ervaren streekgids of wordt er even halt gehouden aan de kreek voor een streekbiertje en een hapje. Er worden ook thematische huifkartochten georganiseerd met een demonstratie palingvangst en palingroken.

Je kunt een huifkar reserveren bij:

  • Huifkartochten Deschepper, Langeweg 11, 9981 Sint-Margriete, M 0474 50 48 93, marnixdeschepper@hotmail.com

huifkar - Marc Schoonackers
Klik om te vergroten

Paardenhotel Albergo Cavalo

Natural horsemanship staat hier centraal. Door de rust die op het domein van Albergo Cavalo heerst, voelen zowel mens als dier zich helemaal thuis. Er worden tal van activiteiten aangeboden van buitenwandelingen te paard voor koppels, ruiterwandelingen, koetstochten, huifkartochten, privélessen  en workshops tot portrettekeningen van de gast en zijn paard.

Het volledige aanbod vind je op www.albergo-cavalo.be

Albergo Cavalo
Klik om te vergroten