aaa
rss
Printvriendelijke versie
PDF

fietsroutes

 Sentse Vijfdorpenroute

De bewegwijzerde Sentse Vijfdorpenroute (, 1.7 MB) neemt je mee langs de vijf deelgemeenten van Sint-Laureins. Onderweg kan je halt houden bij een van de twintig toppers, zoals de kerk van Watervliet, de Boerekreek en de belevenisplek Oostpolderkreek in Sint-Jan-in-Eremo. Bovendien heb je met deze kaart ook de adressen van alle horecazaken (pdf, 585.9 kB) in Sint-Laureins bij de hand.

Afstand: 50 km

Prijs: Gratis (tevens toeristische kaart van Sint-Laureins met vermelding van horeca en logies)

  Reynaert Fietsroute

Aantrekkelijke fietstocht rond het Reynaertverhaal: het dierenepos Van Den Vos Reynaerde uit begin 8ste eeuw. De route brengt u langsheen de tien Reynaertbeelden in Sint-Laureins via  polderwegen en kreken.

Er is eveneens een kinderversie van deze route beschikbaar.

Afstand: 32 km

Prijs: 2.50 € – Prijs kinderversie: 2 €

Kreken fietsroute vanuit Huysmanhoeve (pdf, 1.1 MB)

Verkennende fietsroute van ongeveer 55 km met vertrek vanuit Provinciaal Streekcentrum Huysmanhoeve. Je passeert Sint-Laureins, Sint-Jan-in-Eremo, Watervliet en Kaprijke.

De kaarten van deze routes zijn verkrijgbaar bij de dienst toerisme Sint-Laureins. De routes kunnen ook telefonisch of via e-mail aangevraagd worden op de dienst voor toerisme van Sint-Laureins. Er wordt een vergoeding gevraagd voor verzending via de post.