aaa
rss
Printvriendelijke versie
PDF

Dorpsrestaurant

WAT?

Sint-Laureins beschikt over een eigen dorpsrestaurant. Hier kan je ongedwongen een warme maaltijd komen eten. Alle maaltijden worden vers bereid in keuken van het woonzorgcentrum van Sint-Laureins.  Je ontmoet er andere dorpsgenoten of leert nieuwe mensen kennen. We willen alle dagen van de week mensen samenbrengen.

Een maaltijd bestaat uit soep, hoofdgerecht en dessert en kost € 7. Er is steeds gratis water beschikbaar.  Elke dag staan gastdames/heren klaar, dit zijn vrijwilligers uit de buurt. Zij zorgen voor een gezellige ontvangst, een goede bediening en een babbeltje!

WIE?

In het dorpsrestaurant kunnen 60-plussers terecht, maar ook alle personen met een ondersteuningsnood, zoals mensen met een beperking, personen die kortelings een ziekenhuisopname achter de rug hebben en herstellende zijn, chronisch zieken, etc.

HOE?

Je aanmelden kan op verschillende manieren  tot de dag voordien (12u00) tijdens de openingsuren van het dorpsrestaurant of bij “aan Z”.  Indien je aangemeld bent en toch niet kan komen moet je afmelden, dit kan tot op de dag zelf 9u00 bij ‘aan Z’: 09 344 36 10 of info@aan-z.eu // www.aan-z.eu

WAAR?

We hebben gekozen voor een spreiding van locatie en dagen, zo kan je op twee verschillende plaatsen eten.

Maandag, woensdag en donderdag (frietjesdag):

Rommelsweg 12, Sint-Laureins, polyvalente zaal WZC Sint-Jozef

Dinsdag en vrijdag (visdag):  

Stee 3, Watervliet

MEER INFO

  • Bart Beeckmans, “aan Z”, 09 344 36 10 of via mail info@aan-z.eu
  • Lieve De Wannemacker, OCMW St-Laureins, 09 218 72 40

LogoDorpsRestoWebsite