Gearchiveerd

Dit document werd gearchiveerd.


Movies@DeBoerekreek

De Meet organiseert voor de 3e keer gratis Movies@DeBoerekreek!

"The Notebook"

Een doorleefde man beschrijft vanuit zijn versleten dagboek het ongelooflijk meeslepende liefdesverhaal van Allie en Noah: De jonge Allie Hamilton (Rachel McAdams) wordt op haar vakantie hopeloos verliefd op de knappe Noah Calhoun (Ryan Gosling) en ze beleven een onvergetelijke zomer vol hartstocht en passie. Onder druk van haar ouders verliezen de twee elkaar uit het oog. Als Allie op het punt van trouwen staat met de man die wel door haar ouders goedgekeurd wordt, slaat de twijfel toe. Kiest ze voor de liefde van haar leven of kiest ze voor haar ouders goedkeuring. Een bijna onmogelijke opgave en... Kan ze haar Noah vinden? Hebben ze na al die jaren echt nog zulke warme gevoelensvoor elkaar of zijn de herinneringen mooier dan de werkelijkheid?

the-notebook-movie-poster0a1b2299c71e6ef707f20e33ea952ac9

Praktisch:

Breng een zeil of stoel mee om op te zitten want al is het mooi weer, 's avonds kan het gras wat klam en nat worden. Breng ook een dekentje mee zodat je zeker warm genoeg hebt!
Aan de Boerekreek is het (buiten de film op groot scherm) geen licht waardoor je misschien het geluk hebt tijdens de film eens een vallende ster mee te pikken.

Tip: kom op tijd om de beste plaats te bemachtigen! De film start wanneer het donker genoeg is, maar je kan altijd eerst komen genieten van een mooie zonsondergang!

Locatie: Grasveld De Boerekreek, Sint-Jansstraat 132, 9982 Sint-Jan-in-Eremo

DSC_7147
Klik om te vergroten

Praktisch

GRATIS
23augustus2019 om 21:00

Bestel uw tickets

Contact

+ 32 9 218 76 48