Gearchiveerd

Dit document werd gearchiveerd.


Augustijn Vermandere 'Echt'

Op 28 februari verscheen het debuutalbum 'Echt' van 'Augustijn'. Na drie Engelstalige cd's onder de naam 'Willemsson', schreef Augustijn Vermandere deze keer twaalf liedjes in het West-Vlaams. Zijn beroemde achternaam (Augustijn is zoon van Willem Vermandere) laat hij wel weg, hoewel hij zijn afkomst allerminst ontkent of verbergt, cfr. de eerste single en radio-hit 'In de schouwte'. 'Echt' was ook het album van de week op Radio 2 (week van 25 februari).

Eerlijk, persoonlijk en authentiek. Het zijn begrippen die een rode draad blijken doorheen de soms ingetogen, soms opzwepende, maar steeds toegankelijke muziek van de zanger-muzikant.

"Noem iets 'echt' en mensen denken onmiddellijk dat het net NIET echt is. Goed zo, laat mensen maar eens nadenken!"

-Augustijn Vermandere-

In de studio speelt Augustijn, onder toeziend oog van producer Pedro De Bruyckere, nog steeds alle instrumenten zelf in. Met uitzondering van enkele drumpartijen, die Niels Delvaux voor zijn rekening nam. Live laat hij zich bijstaan door drie topmuzikanten: Micha Vandendriessche (drums), Wim Buysse (bas) en Danny Verstraete (keys). De CD-voorstelling op 1 maart in een uitverkocht CC De Grote Post was alvast een veelbelovend startschot.

Error including document: Invalid document reference: daisy:<iframe

Augustijn-3-4

Augustijn-5-4
Klik om te vergroten

Praktisch

€13
05oktober2019 om 20:00

Bestel uw tickets

Contact

+ 32 9 218 76 48