Gearchiveerd

Dit document werd gearchiveerd.


Def Americans

Johnny Cash at Folsom Prison (1968) groeide uit tot één van de meest geroemde livealbums uit de muziekgeschiedenis.  Def Americans brengt het legendarische gevangenisconcert van the man in black naar Belgische podia. De songs worden aangevuld met The American Recording Reeks en songs van June Carter.

Meer dan 50 jaar na de eerste hits van Johnny Cash weten de Def Americans de swing, sfeer en rebellie van een optreden van de legendarische Amerikaanse outlaw verbluffend goed te raken.

De songs die Johnny Cash zelf met zoveel liefde en bevlogenheid wist te brengen worden weer nieuw leven ingeblazen door de Def Americans. De band schakelt net als the Man in Black zelf moeiteloos tussen de rebellie van de Folsom Prison en San Quentin albums, Sun recordings rockabilly krakers en het vuur en de broosheid uit de comeback albums uit de American recordings reeks. 

Ook het showmanship van the Man in Black is terug te vinden op het podium bij Def Americans. Het moment dat de grote liefde in Johnny’s leven, June Carter Cash, zich op het podium voegde was altijd heel bijzonder. En zo is het ook bij een Def Americans show, wanneer Kim “Carter” zich bij het gezelschap voegt, gaat het broeien voor en op het podium en samen met de zaal en wordt de show haast in hogere sferen bezegeld met de beste June en Johnny songs.

www.defamericans.nl -  facebook.com/defamericansjohnnycashtribute/

Bekijk deze video om nu al in de sfeer te komen.

the sound of johnny cash_A4

Praktisch

VVK 12 euro
03mei2019 om 20:00

Bestel uw tickets

Contact

+ 32 9 218 76 48