Praktische informatie

Toegankelijkheid

De Meet is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Zij worden tijdens een voorstelling, indien nodig, met plezier door onze medewerkers naar hun plaats begeleid. Geef ons wel een seintje vooraf (bij het reserveren van de tickets). Zo kunnen wij voldoende plaats vrijhouden.

U kan gratis parkeren aan de culturele site De Meet zelf maar er is ook de mogelijkheid om (gratis) te parkeren aan het containerpark/technische dienst, Sint-Jansstraat 14, 9982 Sint-Laureins.

Klik hier voor een routebeschrijving via google maps.

Voorstellingen

De voorstellingen beginnen stipt.

1 uur voor de voorstelling wordt de kassa geopend, een half uur voor de voorstelling kunt u plaatsnemen in de zaal.

Er is een gratis vestiare aanwezig in het gebouw.

Schakel uw gsm uit voor de voorstelling. Foto's en opnames maken is niet toegestaan.

De culturele site is een rookvrij gebouw.

Niet-gebruikte tickets worden achteraf niet geruild of terugbetaald, enkel wanneer een voorstelling wordt afgelast.

Tijdens de voorstellingen wordt de bar gesloten. Voor en na de voorstelling of tijdens de pauze (enkel pauze indien dit wordt vermeld in programma) kunt u wel een drankje nuttigen. De opbrengst van de drank gaat steeds naar de vereniging die tijdens de voorstelling verantwoordelijk is voor de bar/zaal.

Wilt u met uw vereniging ook eens instaan voor de bar/zaal tijdens een voorstelling van De Meet? Neem dan voor meer info contact op met Ellen Van Basselaere, cultuurbeleidscoördinator, via demeet@sint-laureins.be of 09 218 76 40 (zij werkt op dinsdag, woensdag en vrijdag). Indien je instaat voor de bar is het de taak van de vereniging om de zaal klaar te zetten en De Meet op te ruimen en af te sluiten samen met de peter of meter.

Promo voeren in De Meet

Promo voeren voor publieke activiteiten en evenementen in De Meet kan via het TV-Scherm en binnenkort ook via het aanplakbord.

Klik hier voor de promo op TV-scherm.

Wil jij ook promo voeren voor jouw publieke activiteit? Neem dan contact op via demeet@sint-laureins.be!